Frostrøyk ute nå!!Wow venner! Lenge siden vi har postet noe her, men så er det også lenge siden vi har gitt ut noe.
Men endelig kan vi stikke hodene opp fra studio og begynne å vise dere nye låter.
Frostrøyk er første låta ut fra vår kommende 5. plate.
Vi valgte en litt roligere låt denne gangen fordi det var veldig høyt tempo forrige runde og dermed blir de fine rolige låtene gjemt litt bort i skyggen.
Vi er veldig stolte av Frostrøyk og håper dere også liker den godt!
Frostrøyk er tilgjengelig OVERALT hvor dere lytter til musikk! iTunes, Spotify, wimp m.m.Frostrøyk videoen er laget av Tobias Frøystad (Dexpedition) og filmet på Island.
I en tid hvor videobudsjettene blir mindre og færre tv kanaler viser videoer ville vi fremdeles kline til og gi dere de beste musikkvideoene som er mulig å lage.
Vi føler Tobias og teamet virkelig har klart og heve standarden!! ENJOY!

6 kommentarer

paula pl

17.10.2012 kl.16:45

kuult! :D

Thea Båsland

17.10.2012 kl.16:53

KULT!! Hadde vært fint om du kommenterte tilbake ;)

Natthawut Wannachat

17.10.2012 kl.16:55

liker bloggen din :)

Karoline Nicolaysen

17.10.2012 kl.23:47

ELSKER den nye sangen! :D Endelig kommer dere med noe nytt, igjen! :D

RAGNA E-legg meg til som venn!

19.10.2012 kl.20:29

den er dødsbra! velkommen tilbake:)

Lene

23.10.2012 kl.21:35

Helt skjønn sang! Blir gladere og gladere i den og syns den blir vakrere hver gang jeg hører den. SÅ glad for den! Syns det å gi ut «Frostrøyk» var kjempemodig. Dere må jo ha visst at visse ukuelige surpromp-kritikere ville komme til å velte seg i den type sang/tekst (Stakkar, syns jo nesten synd på dem for at de ikke har mer livsviktige ting å irritere seg over.....) Så tommelen opp for ryggrad og guts! Normalt sender jeg mine klienter hjem med pusteøvelser, yogaøvelser, kostomlegginger eller urtetinkturer, men ikveld fikk faktisk min siste klient (som forøvrig aldri hadde hørt om dere....UFF!!!!) med seg «Frostrøyk» på grønn resept! Må jo prøve å spre kjærlighet på de måter vi kan.......

Limer samtidig inn noen av mine kommentarer om frostrøyk fra min egen blogg fra sist uke:

«.......Så kommer altså håpfulle «Frostrøyk» denne uken, med en trist, vakker, ærlig, naken, sårbar, jordnær, ekte, modig, sjelfull tekst, en ny renhet i musikken, en fantastisk nydelig musikkvideo og en modnere, mer reflektert utgave av gutta.. Når musikken alene og illustrasjonene i en video alene greier å fortelle en historie som treffer, kan det ikke gjøres bedre.. For meg er det å lykkes. Jeg fikk helt gåsehud.....En klok person sa en gang at «Kunst som ikke er gjort i kjærlighet, er ikke kunst». Men dette er kunst fra A til Å; kjærligheten OG sjelen er tilbake!!!!!! Tror det er den vakreste og mest meningsfulle musikkvideoen jeg noensinne har sett. Erik og Kriss er for meg best alene, uten alt stæsjet og feat.sene, bare iform av seg selv ? da kommer guttene, budskapet og musikken best frem. De viser at det ikke er helt sant at «gutter er gutter», men at gutter kan bli menn hvis de bestemmer seg for det for det! Og at myke menn, fortsatt er modige og tøffe menn... Og det beviser «Frostrøyk» Takk! Jeg unner sangen og videoen all ære og berømmelse den kan få, for det fortjener den! I min kjærlighetsfylte bok er det dette som er musikk.........LOVE!»

Skriv en ny kommentar

hits